Landmann Ball Of Fire

Åpent ildsted for kull og ved

  • En koselig og sikker måte å samles rundt grillen på
  • Med gnistbeskytter og grilltrekk
  • Diameter 77 cm

Med Ball Of Fire fra Landmann Kullgrill kan hele familien samles rundt de åpne flammene i utegrillen. Lokket på grillen er hengslet og har stødige håndtak for enkel betjening. Grilltrekket som følger med beskytter grillen mot vær og vind når den står utendørs. Med sin solide utforming og emaljerte kull- og vedfat er dette en bålpanne som garantert vil skape gode opplevelser.

Vinner i vår vurdering av bålpanner

Under bålpannekategorien har vi allerede nevnt denne som et svært godt valg blant myriaden av bålpanner på markedet. Hvilken bålpanne du skal velge er ofte vanskelig, og kommer ned til bruksområde, og Landmann sin Ball of Fire er et produkt for deg som ønsker å samle venner rundt bålkos ute i hagen.

Ball of Fire er svært robust, og kan brukes året rundt til å gi bålkos i hagen. Konstruksjonen og designet gjør at du kan bygge opp både små og store bål, og også at de mindre bålene både kan ses og varme deg og dine venner opp, så du behøver ikke stable opp enorme mengder med ved. En kanskje undervurdert fordel ved å velge rett bålpanne er nettopp dette.

Fult utrustet

Landmann Ball of Fire er også trygg i bruk, med gnistfanger som en integral del av konstruksjonen trenger du ikke være nervøs for gnister. Det er denne sorte stålmaskingen som utgjør hoveddelen av konstruksjonen og gir den navnet sitt, for det er en kule av dette. Den ser kanskje ikke så imponerende ut, men gir et fantastisk og trygt innsyn til bålet uten å ta vekk varme, akkurat hva Ball of Fire er beregnet for.

Landmann Ball of Fire er ikke en vanlig bålpanne til å grille, selv om det skulle la seg gjøre med litt pølsegrilling. Dette er altså ikke et substitutt for en vanlig grill, noe den heller ikke er tenkt å være. Denne er laget for bålkos rundt ildstedet.

Kort oppsummert er Ball of Fire enkel i bruk, solid i konstruksjonen og den blir fort et midtpunkt utendørs – året rundt. 
Husk å benytte et trekk til bålpannen (som følger med grillen), slik at du maksimerer levetiden.