Landmann Big Kamadogrill

Keramisk Barbeque kullgrill

  • Inkludert stativ og hjul
  • Med to grillrester
  • Kullgitter i støpejern

Keramikkgrill fra Landmann med plass til mye mat

Landmann markedsfører dette som et produkt for den ambisiøse griller, og kaller det et massivt luksuriøst produkt. Det er vanskelig å motsi dette.
Dette er en keramisk grill fra Landmann i kamado-stil, her mener de å ha funnet frem den beste mellomløsning mellom klassisk grill og keramisk ovn. 

I realiteten er det en form for kamado – keramisk grill – montert på en tralle så den er lettere å bevege på og gir god arbeidsflate. Som alle kullgrillene fra Landmann er kvaliteten og her keramikken av høy kvalitet, dette skaper en god isoleringsevne i grillen og gjør at det behøves mindre kull å grille med.

Grill med utrolig kontroll på temperaturen

Skulle du være usikker på temperaturen så er det montert et termometer i lokket, og eventuell tvil om det er plass nok er enkelt stanset ved at det er en ekstra grillrist levert med denne: Så du kan utnytte høyden. 

Som for alle kamado-griller vil du med denne ha en rekke muligheter, og ettersom den er såpass massiv er dette en grill for deg som har mange å grille til, og naturlig nok har ikke Landmann kuttet hjørner i konstruksjonen av en robust og kvalitetssikker grill.

Med gode arbeidsflater, godt med plass å grille på, egenskapene til keramikk og et termometer som er lett å lese er dette en grill som vil skape gode resultater for den med store behov, og da mener vi i antall personer til bords, gjerne 15 – 16 stk.