Grilltrekk

Grilltrekk til kullgriller som beskytter mot vær og vind. Disse stilige trekkene forlenger levetiden på griller som står utendørs og bevarer det estetiske. Invester i et grilltrekk når du kjøper ny kullgrill, og få mer glede og lengre levetid ut av kullgrillen din.

Universalt grilltrekk til de fleste kamadogriller

  • Gi grillen en lang levetid
  • Værbestandig trekk 
  • Beskytter mot regn og støv

Grilltrekk fra Eva Solo

  • Passende til Eva Solo kullgrill på 49 cm
  • Beskytter griller fra vær og vind når den står utendørs

Grilltrekket lar grillen din leve lenger

En ofte glemt hjelper, og et oversett utstyr til grillen er et grilltrekk. Det er vel verdt pengene å gå til anskaffelse av et, for dette beskytter mot vær og vind, og finnes i flere former. De fleste produsenter har egne trekk til grill, som de naturlig nok vil anbefale til sine produkter. 

Tenk gjerne på det som huset til grillen din, selv om du oppbevarer grillen innendørs på vinteren er det ofte kjekt å ha et trekk på den om du skulle la den stå ute over sommeren. 

Det er veldig enkelt, og kort sagt: Et grilltrekk vil forlenge levetiden på grillen din. En god grill er en investering, og kan vare i årevis om du behandler den rett. Dette inkluderer å gi den ly mot klimatiske forhold og været. 

Trekk til grillen - unngå kondens

Det er et unntak til regelen her. Om du for eksempel har hytte rett ved sjøen så kan grilltrekket virke mot sin hensikt, ved at det kan, særlig om det er et helt tett trekk, fange kondens. Se derfor etter grilltrekk som holde vann ute, har gode festemuligheter, men slipper kondens ut. De koster kanskje mer, men en god grill er verdt det.

Et grillovertrekk kan også være estetisk, dersom du ønsker å balansere ut inntrykkene i uteplassen kan det hjelpe å pakke inn grillen. Grilltrekket kan også forenkle grillingen, i pollensesongen vil et godt grilltrekk holde pollen vekk fra grillen og derav hjelpe holde denne ren. 

Så, vær altså lur, og gå til anskaffelse av et godt trekk til grillen din.
 

Trekk også over bålpannen

Glem heller ikke et trekk til bålpannen om du har en slik, for også bålpanner trenger beskyttelse mot vær og vind. Det er lett å glemme at bålpanner ikke er «sett og glem» gjenstander, men at disse som all annen form for grill trenger beskyttelse mot vær og vind.


Dersom du ønsker å gå utenom produsenter er det også flere andre leverandører av grilltrekk.
Pass på å benytte målebåndet, så du får et trekk til din grill eller bålpanne som passer. Tenk også på vind, festeanordningen er viktig.