Kulegrillen: Et ikon

Den første kulegrillen ble skapt av George Stephen for Weber Kullgriller i 1951. Regnet som en klassiker med sin ikoniske design og gjerne en askeoppsamler i bunn, kulegrillen er og blir en av de mest suksessfulle kullgrillene noen sinne.

Formen på kulegrillen er også nøkkelen til dens grillegenskaper. Kule-, eller kjeleformen fordeler varmen jevnt, og med lokket på får maten nyte godt av varmen som sirkulerer rundt alle overflatene. Lokket holder også godt på røyken, som får tid til å sette smak på grillmaten inne i grillen. Kulegrillen er og blir derfor en garantist for gode grillopplevelser!

Denne store kulegrillen med en diameter på hele 57 cm gjør seg godt til indirekte grilling. Bare grill i vei uten å ofre opprydding en tanke, takke være den store askeoppsamleren.

Stor kulegrill på 16 kg med 55 cm stor grillflate. Denne grillen må da sluke bøttevis med kull på en lang sommerkveld, sier du? Intet prolem - takket være påfyllingsluker i risten!

Kullgrill i stål med 44 cm diameter grillflate

 • Denne grillen tar både kull og ved
 • Hylle og sidebord i tre for mat og grillutstyr
 • Høyde 96 cm

Solid kulegrill i stål og aluminium

 • Med porselensemaljert skål
 • Hele to justerbare ventiler
 • Med sterke og lette ben i aluminium

Kulegrill som også egner seg for indirekte grilling

 • Diameter grillflate: 42 cm
 • Høyde 73 cm
 • Materiale: Stål

Storebroren til One-Touch 47, og det betyr at en skikkelig askeoppsamler medfølger. Dermed lever denne grillen enda mer opp til navnet: Grilling og rengjøring på et touch!

Denne helproffe kulegrillen ble Best i Test hos TV2 i 2016. Godt luftesystem, robusthet og praktisk lokkholder gjør denne til en sikker vinner og en god investering.

Tradisjonell kulegrill med et grillareal på voksne 54 cm. Det som skiller denne grillen fra enda mer lavprisede varianter er den avtakbare askeoppsamleren den kommer med.

Kulegrill med garantiperiode, materialer i rustfritt stål og termometer. Prislappen for alt dette er veldig overkommelig, men den faktiske prisen å betale er mangel på proff askeoppsamler.

Pizzaovnsring får du med i prisen på denne proffe kulegrillen fra Nordic Season. Asken etter grillingen samler seg i askeoppsamleren automastisk, så her er det bare å sette i gang.

Den dype kulen på denne grillen skaper mer distanse mellom kull og grillrist, noe som sikrer optimal grilling. Risten på 46 cm plasserer kulegrillen i mellomskiktet hva størrelse angår.

Rimelig kulegrill med stor kapasitet

 • Helemaljert lokk og grillskål

 • Rist for kull og briketter

 • Passer for opp til 6 personer

Invite kullgrill med tykt, sortemaljert stål.

 • Stor grillflate på 47 cm
 • Askeoppsamler
 • La sommeren bare komme.

Storebroren til Compact 47, med samme begrensede garantiperiode på 10 år. Passer du på å ta vare på denne, kan du alstå se frem til et tiår med matlaging på samme grill!

Dette er en utfordrer på markedet for klassiske kulegriller av enklere sort. Mangel på termometer veies opp av den proffe askeoppsamleren og Weber sin begrensede garantiperiode på 10 år.

Medium kulegrill for middels store grillbehov. Helt standard i både kvalitet, pris og design, som gjør denne grillen til en grei inngangsbillett inn på "grillmarkedet".

Hvitglinsende porselensemaljert kulegrill av rustfritt stål med termometer i lokket. Med mellomstor 43 cm grillflate og dyp kropp er denne lett å like.

Denne kompakte kulegrillen passer perfekt i hagen. To store hjul gjør den enkel å trille ut i sola, og med Jamie Oliver-stempelet i ryggen er vel utfallet nesten garantert.

Kulegrill designet av Jamie Oliver-teamet selv, med den proffe grillsjefen i tankene. Askeoppsamleren som helt enkelt kan hektes av, samt ventiler i topp og bunn er bare begynnelsen på lista.

En kullgrill kjent for noe krevende montering, men ellers for å tilby mye grillhygge for lite penger. Står seg tilsynelatende bra ved poolen!

Stor kulegrill med plass til to grillristhøyder. Her kan man fleske til når vennegjengen er sulten, eller bare steke seg et lass med koteletter, om man vil!