Grilltyper

Når du skal grille med kullgrill, er det, bortsett fra kokken selv, grilltypen som har mest å si for hva en kan få til med grillmaten. Langsteking, barbequing og indirekte varme er bare noen av eksemplene på forskjellene mellom de forskjellige typene kullgriller.

Illustration

Velg den perfekte kamado-grillen for dine behov! Vi gir deg våre anbefalinger om populære merker og tilbehør.

Illustration

Intet er mer koselig enn å sitte rundt levende flammer, og bålpanner gjør det beste ut av grilling og hygge. Les vår guide til bålpanner fra butikker i Norge - og finn din favoritt!

Illustration

Store kullgriller med lokk og ekstra store grillflater. Disse beistene gjør jobben når mange mennesker skal mettes og mye mat skal tilberedes.

Illustration

Kullgriller med store hyller gir en skikkelig benkeflate å forberede maten på. I tillegg kommer de med sideskap for oppbevaring av grillredskap og utstyr.

Illustration

Rotisserie-matlaging er en fantastisk måte å tilberede mat på. Uansett hvordan du griller er rotisserie-matlaging den perfekte måten å grille større kjøttstykker som hel kylling eller lammelår.

Illustration

Barbecuing er matlaging med lav varme over svært lang tid. Disse grillene gjør det mulig å grille kjøttstykker som ribbe, kalkun og kylling over indirekte varme. Dette kjøttet er ofte tøffere og har svært godt av denne formen for grilling.

Illustration

Camping-grillen er ikke bare avgjørende for campingturen, den sørger også for skikkelig grillmat til tross for sin beskjedne størrelse og funksjonelle design. 

Illustration

Røykgriller opprettholder lave temperaturer over lengre tid mens de produserer røyk som absorberes av kjøttet. Kullgriller er som skapt for dette, og smoker-griller er produsert i store størrelser som gjør det mulig å produsere mye mat på en gang.

Illustration

Mini-griller som både tar ekstra lite plass og samtidig ser godt ut. Veldig hendige å ha for grillentusiaster som vil ha det beste fra grillverdenen i en liten pakke!

Illustration

Matlaging med keramikk er en helt spesiell opplevelse. Keramiske griller har muligheten til raskt å skape veldig høye temperatur, som gjør at du enkelt kan grille kjøttet på intens varme for å skape grillskorpe, for så å grille det på lavere temperatur.

Illustration

Bærbare griller gjør seg best i parken eller på stranda. Disse grilene er gjerne små i størrelse og kommer med praktiske finesser som kraftig bærehåndtak og sammenleggbarhet. Flott på farten!

Illustration

Mange drømmer om å sette av plass i hagen eller på terrassen til en skikkelig utegrill. Her finner du oversikten over kullgriller som er skapt akkurat for dette.

Illustration

Bordgrillen er kommet for å bli! Perfekt til grilling av sommermaten rett foran gjestene på grillfesten. Isolerende varmeskjold beskytter bordoverflaten, og her kan hver og en en få grille sin egen mat

Illustration

Tønnegrillen er perfekt for grillsjefen som vil ha alt på en gang: Disse tønnene både røyker, koker og griller i en og samme grill, om de ikke også kan brukes som peis!

Illustration

Kulegrillen er både en klassiker og kommer i alle klasser, fra enkelt utstyrt til spesielt avanserte griller med askeoppsamler og justerbar luftgjennomstrømming. En flott grilltype for alle hjem!