Landmann kullgrill

Landmann har sitt opphav i Tyskland og disse kullgrillene leverer god, tysk kvalitet. Pris, robusthet og grillresultater er fokuset bak enhver Landmann-grill.

Har du noen gang prøvd å bake brød med en grill? Dét kan du med keramiske griller alá denne fra Kamado Sumo, for ikke å snakke om å få perfekte forhold for indirekte grilling.

Strøkent bålfat med grillrist

  • Leveres med gnistbeskytter
  • I stilig måne- og stjernedesign med stilig effekt i nattemørket
  • Lav vekt: 15 kg

Stilig ildsted i emaljert stål

  • Inkludert trekrok for å løfte lokk og kubber
  • Lokket beskytter mot gnister
  • Samle flokken rundt flammene på senkvelden

Kullgriller fra Tyskland

Landmann er et av de store navnene innen grillverdenen, med gode anmeldelser og godt rykte. Fra Landmann sine produkter kan du være sikker på å få brukervennlighet og godt designfokus.

Et stort utvalg av ekstraprodukter er heller ikke fremmed for Landmann, som lever opp til sin herkomst; her er det topp tysk kvalitet fra topp til bunn. De er med rette et av de ledende Europeiske grillvaremerkene.
 

Solide produkter

Pris, robusthet og resultat av matlaging er i fokuset hos grillmerket som har et godt utvalg av ulike produkter og grilltyper, alle svært gode innen sin sjanger. For eksempel er deres bålpanner på toppen av våre anbefalinger, og de fører gode keramiske griller med sin versjon av den populære kamado-grillen
Selvsagt har de også mer tradisjonelle, eller normale, griller: Landmann produserer blant annet kulegriller og tønnegrillene, som skaper glede og hygge, samt så klart: gode resultater.

Det er rett og slett vanskelig å gå feil med en Landmann kullgrill, og her finner du et godt utvalg om du skulle ønske deg en kamado, bålpanne, eller en stor tønnegrill. Om du ser etter noe mer portabelt er Landmann Piccolino en populær, og god, bærbar kullgrill. Naturlig nok fører også Landmann en rekke tilleggsprodukter, fra grilltrekk til grillhansker, og så klart en grillstarter.

Det er vel verdt å titte litt på utvalget og seriene til Landmann.