Axley kullgriller

Kullgrillene fra Axley er skikkelig kullgriller og kommer i mangfoldige varianter. Disse grillene gjør jobben, og tærer samtidig ikke for mye på grillbudsjettet. Her betaler man kun for kvaliteten, ikke for merket!

Fun fact først: på siden av denne grillen får du med flaskeåpner! I tillegg kan selve kullbeholderen i seg selv høydejusteres under grillingen - grillflaten trenger du ikke å røre.

Keramisk kullgrill med veldig tykke vegger som gjør temperaturregulering til en lek. Denne grillen lar deg både langtidskoke mat og grille på vanlig måte. og her får du i tillegg med to sidebord.

En kullgrill kjent for noe krevende montering, men ellers for å tilby mye grillhygge for lite penger. Står seg tilsynelatende bra ved poolen!

Unngå at lokket faller av på vei til neste grillfest med denne hendige lille parkgrillen med egne kneppelåser. Ikke bare er den liten, men bena lar seg også legge sammen.

Axley er en serie med griller fra Jula

Axley-grillene fra bbutikkjeden Jula er helt kurante kullgriller som gjør jobben de er laget for. Med moderat prisede griller, hvor du betaler for kvalitet og ikke merket, er Axley er et godt valg for deg som ser etter en balanse mellom budsjett og investering.
Grillene er oppsummert en kombinasjon av å være praktiske, greie i bruk og en rimelig pris.

Du får naturlig nok ikke den samme kvaliteten, eller resultatene som fra de større og mer etablerte merkevarene. Men det er heller ikke formålet.