Axley kullgriller

Kullgrillene fra Axley er skikkelig kullgriller og kommer i mangfoldige varianter. Disse grillene gjør jobben, og tærer samtidig ikke for mye på grillbudsjettet. Her betaler man kun for kvaliteten, ikke for merket!

Keramisk kullgrill med veldig tykke vegger som gjør temperaturregulering til en lek. Denne grillen lar deg både langtidskoke mat og grille på vanlig måte. og her får du i tillegg med to sidebord.

Fun fact først: på siden av denne grillen får du med flaskeåpner! I tillegg kan selve kullbeholderen i seg selv høydejusteres under grillingen - grillflaten trenger du ikke å røre.

En kullgrill kjent for noe krevende montering, men ellers for å tilby mye grillhygge for lite penger. Står seg tilsynelatende bra ved poolen!

Stor kulegrill med plass til to grillristhøyder. Her kan man fleske til når vennegjengen er sulten, eller bare steke seg et lass med koteletter, om man vil!

Unngå at lokket faller av på vei til neste grillfest med denne hendige lille parkgrillen med egne kneppelåser. Ikke bare er den liten, men bena lar seg også legge sammen.

En av Norges garantert billigste kullgriller med 24 cm grillflate. Ypperlig for den blakke studenten som skal ha en piknikdate i parken!