Big Green Egg

Kamado-grillen er stadig en populær form for kullgrill, og i denne kategorien er den keramikkgrillene fra merket Big Green Egg som leder an. Disse kullgrillene er digre, tunge, og veldig gode på tilberede store mengder herlig grillmat. Her står kvalitet i fokus, og kamado-stilen i tykk keramikk åpner opp for et vidt spekter av grillmuligheter.

Har du noen gang vært bare bittelitt sulten og ikke ant hva du skal gjøre? Her har du løsningen! Mini grill av keramikk for småsultne samt veslevoksne.

Big Green Egg Kullgrill XLarge

  • Utsøkt kvalitet - som koster
  • Stek store kjøttstykker, ja til og med pizza
  • 60 cm bred rist

Her kan du grille mye mat under både veldig lav og høy temperatur, beskyttet fra omgivelsene med tykke vegger av keramikk.

Herlig keramisk kullgrill XXL

  • Med en enorm grillplate
  • En kullgrill som lar deg kombinere tradisjonelt grillutstyr med moderne kunnskap om matlaging

Denne middels store kullgrillen lar seg ikke affisere av været på utsiden. Her får man full kontroll og ikke minst anledning til å grille på veldig lav varme over lang tid.

Grillen for røyking, temperaturkontroll og langtidssteking

Big Green Egg er verdensomspennende markedsleder innenfor kamadoer. Den tykke og tunge kamado-stilen åpner for en rekke muligheter, og disse grillene briljerer både som smoker, til barbequing og til all grillmat hvor temperaturkontroll er ekstra viktig. Big Green Egg regnes som markedsstandarden blant slike kullgriller. Kamadoene fra Big Green Egg er designet enkelt og funksjonelt og kommer med livstidsgaranti.

Solide keramikkgriller

Den amerikanske keramikkgrillprodusenten har en dedikert tilhengermasse som sverger ved deres kvalitet, robusthet og store spenn av bruksområder.
For alle deres modeller, med unntak av Mini Egg, kommer det med en uvurderlig «plate setter», som er en flat keramisk disk du plasserer rett over grillkullet. Denne absorberer og avgir så varme for tilberedning med indirekte varme.

Big Green Egg markedsfører seg med at glasuren de bruker til overflaten er særdeles lett å vaske av og holde ren, samt at det moderne keramiske materialet tåler temperaturer opp til tusen grader uten å ta skade av det.

BGE-grillene er av premium kvalitet og på toppen av listen over kullgriller i kamado-sjangeren.