Everdure-griller

Everdure-grillen fra kokken Heston Blumenthal i Storbritannia er kullgrillen med det lille ekstra. Everdure-grillen kommer i ulike størrelser, og tilbyr hurtig oppvarming av grillkullet, rotisserie-grilling og stor grillglede til alle som velger seg denne kullgrillen.

Kamado møter moderne

  • Innovativ kullgrill
  • Basert på kamado-grillen
  • Med moderne funskjoner

Ta med deg denne bærbare grillen på tur eller sett den på hagebordet. Her får man en lekkerbisken med varmebeskyttende såle, avkjølte håndtak og en lett stålkonstruksjon sammen i én portabel grill.

Helgrille lammelår, kylling og andre saftige kjøttstykker på opp til 15 kg. Denne gillen er også klar på bare 10 minutter og har en grillflate på hele 1659 cm2.

Rotisserie grill fra Heston Blumenthal med sin egen Rotiscope-teknologi, som også er klar til dyst på bare ti minutter. Grill hel kylling samtidig med grønnsakene på den enorme grillflaten om du vil!

Bordgrill og marerittet for alle engangsgriller der ute - denne bærbare grillen i oransje drakt sørger for skikkelige grillmåltider i det fri.

Sort versjon av Cube-grillene fra Everdure. Perfekt som bordgrill på lyse sommerkvelder og som bærbar grill til parken. Varmebeskyttende såle tar vare på underlaget.

Bordgrill som også er så bærbar at den bør bli med på utfklukter. Grill skikkelige måltider hvor som helst, denne grillen er kompromissløs til tross for størrelsen.

Everdure fra Heston Blumenthal

Britiske Everdure er kullgrill med det lille ekstra. Eller som de vil si det: Det neste evolusjonstrinnet av kullgrillen. Med en rekke små, og smarte løsninger.

Med på laget og i designfasen, er stjernekokken Heston Blumenthal, som går god for at designet er tenkt for grillentusiaster som vil ha det beste. Ideen bak dem er enkelt å kombinere det fremste innen teknologi og design for å gjøre grilling til en fest.

Utvalget av kullgrill er ikke det største, men dét er heller ikke hvor Everdure har satt sitt fokus. Samtlige av de større kullgrillene kommer med elektrisk tenning, og avhengig av hvilken modell er det også andre innovasjoner. Deres 4K er en keramisk grill der de tar teknologien til bruk og lar deg kontrollere luftstrømmen, samtidig som de også har investert i flere termomtere for å gi deg full oversikt over temperaturen.

Den ultimate kullgrillen?

Deres Hub I og II kaller de for den ultimate kullgrillen, med nevnte elektriske starter, og gode kontroller, samt innebygd rotisseri. 
Fusion-grillen deres er som navnet antyder en kombinasjon av det beste fra elektrisk og kullgrill, per deres ord. Som en forstår av denne gjennomgangen: Everdure er grilling for deg som vil ha en kombinasjon av tradisjonell kullgrill, med moderne teknologiske løsninger og design.

Sist har de også en mer transportabel grill i sin Everdure Cube, men her uten alle de ulike kontrollene du får fra de større brødrene i Everdure sitt utvalg.