Keramiske griller

Matlaging med keramikk er en helt spesiell opplevelse. Keramiske griller har muligheten til raskt å skape veldig høye temperatur, som gjør at du enkelt kan grile kjøttet på intens varme for å skape grillskorpe, for så å grille det på lavere temperatur over lengre tid. Den keramiske grillen gjør det lettere en vanlig å kontrollere varmen, så disse grillene gir overaskende lett gode resultater.

Keramisk kullgrill med veldig tykke vegger som gjør temperaturregulering til en lek. Denne grillen lar deg både langtidskoke mat og grille på vanlig måte. og her får du i tillegg med to sidebord.

Har du noe gang prøvd å bake brød med en grill? Dét kan du med keramiske griller alá denne fra Landmann, for ikke å snakke om å få perfekte forhold for indirekte grilling.

Herlig keramisk kullgrill XL versjon

  • Med en enorm grillplate
  • En kullgrill som lar deg kombinere tradisjonelt grillutstyr med moderne kunnskap om matlaging

Kamado grill røyker, keramisk 81 cm

  • Diameter grillflate: 38 cm
  • Tar kull og tre som brennstoff
  • Passer til grilling, baking så vel som røyking

Denne middels store kullgrillen lar seg ikke affisere av været på utsiden. Her får man full kontroll og ikke minst anledning til å grille på veldig lav varme over lang tid.

XL-versjonen av keramikkgrillene i Oval-serien tilbyr mest av alt på alle punkter: ufattelige 90 kg vekt, størst grillflate av dem alle og plass nok til å fø en liten hær.

Her kan du grille mye mat under både veldig lav og høy temperatur, beskyttet fra omgivelsene med tykke vegger av keramikk.

vidaXL Kamado BBQ grill og røykemaskin

  • Keramisk grill
  • Høyde 44 cm (passer som bordgrill)
  • Diameter grillrist 27 cm

Har du noen gang vært bare bittelitt sulten og ikke ant hva du skal gjøre? Her har du løsningen! Mini grill av keramikk for småsultne samt veslevoksne.

Større versjon av All in One-grillen fra Primo. Enten du er bbq-entusiast eller bare vil ha stålkontroll på temperaturen, en keramisk grill er veien å gå (men ta med bil, disse er tunge!)