Bærbar grill

Den bærbare kullgrillen er skapt for å tas med ut. I parken, på stranda eller på biltur. Disse små grillene er lette, greie å ha med å gjøre og skaper godt med varme, den lille formen til tross. Her kan du forvente elegante løsninger du ikke fnner på ande kullgriller, slik som innebygd grillklype og ekstra godt bærehåndtak. Hva vi synes er spesielt hyggelig med bærbare griller, er det faktum at venner og familie ikke trenger å komme til grillen - grillen kan komme til dem! Dermed kan man kose seg og ha det sosialt, uten å måtte planlegge grillingen noe særlig.

Stilig bordgrill fra Eva Solo

 • Lekkert design
 • Ildfast porselen og rustfritt stål
 • Diameter 30 cm

Ta med deg denne bærbare grillen på tur eller sett den på hagebordet. Her får man en lekkerbisken med varmebeskyttende såle, avkjølte håndtak og en lett stålkonstruksjon sammen i én portabel grill.

Denne robuste, hibachi-stil kullgrillen i støpejern er perfekt for piknik, camping eller på terrassen. To justerbare høyder, luftedør som regulerer varmen og med nedtrekksdør som gir tilgang til kullet.

Bordgrill og marerittet for alle engangsgriller der ute - denne bærbare grillen i oransje drakt sørger for skikkelige grillmåltider i det fri.

Bærbar grill i gult for grillsjefer på farten. Grillflaten med diameter på 35 cm gir anledning til å grille mer enn man skulle tro, utseende til tross.

Sort versjon av Cube-grillene fra Everdure. Perfekt som bordgrill på lyse sommerkvelder og som bærbar grill til parken. Varmebeskyttende såle tar vare på underlaget.

Bordgrill Mayon med vifte

 • Rask oppstart med sterk og uttagbar luftmotor på batteri
 • Enkel å rengjøre

Bordgrill som også er så bærbar at den bør bli med på utfklukter. Grill skikkelige måltider hvor som helst, denne grillen er kompromissløs til tross for størrelsen.

Bærbar kullgrill med smart design

 • Emaljert lokk mot rustdannelse
 • Grilltang som klipses på medfølger
 • Perfekt å ta med i parken og på stranda

Grønn og liten bærbar grill som ikke sier nei til festivalen i sommer om det så skulle regne. Hendige klyper holder lokket på plass og gjør det enkelt å ta den med seg.

Bærbar kulegrill i turkis som står i stil til den fargeglade kokken. Utfordrer til Lakeside-grillen fra Nordic Season og perfekt for en tur i parken.

Mer portabel grill enn Lakeside-grillene fra Nordic Season skal man lete lenge etter. Denne lar deg nyte grillmaten i det fri, og perfekt for camping og på tur.

Stål, 2,9 kg og en grillrist på 37 cm kjennetegner denne bærbare grillen med eget bærehåndtak. Finfin å ta med seg på campingtur eller for ham og henne med plassmangel på altanen.

Bærbar grill i sort farge og anerkjent kvalitet fra Jamie Oliver-teamet. Park-grillene fra dette merket kommer med avtagbar ekspansjonsring, som også fungerer som vindfang. Lurt!

Bærbar kulegrill i sort og utfordreren til Lakeside-grillen fra Nordic Season. Leveres med låseklips til lokket og praktisk bærehåndtak, altså klar til piknik rett ut av esken.

Engangsgrill klar til grilling

 • Komplett grill med kull og opptenningspapir
 • Kommer med eget stativ
 • Bredde: 24 cm

Bærbar kullgrill med etui

 • Etuiet kan brukes som kjøleboks for drikken til grillmaten
 • Farge: Limegrønn

Blå versjon av bærbargrillen for parken. Med sin 37 cm store grillrist (diameter) og låsbart lokk er dette grillen å gå for om man vil grille utenfor husets fire hagegjerder.

Bærbar grill i turkis for grillsjefer på farten. Ta den med deg på hytta, festivalen eller i parken om du vil, stilig farge og god kvalitet sikrer god stemning uansett.

Bærbar grill i rødt for grillsjefer på farten. Låseklemmer for enkel bæring, stilige silikondetaljer gjør det fristende å raske med seg denne på neste utflukt.

Bærbar grill i blått for grillsjefer på farten. Øvre og nedre ventilasjonsringer gir en god ventilasjon som sørger for best mulig resultat.

Unngå at lokket faller av på vei til neste grillfest med denne hendige lille parkgrillen med egne kneppelåser. Ikke bare er den liten, men bena lar seg også legge sammen.