Bærbar grill

Den bærbare kullgrillen er skapt for å tas med ut. I parken, på stranda eller på biltur. Disse små grillene er lette, greie å ha med å gjøre og skaper godt med varme, den lille formen til tross. Her kan du forvente elegante løsninger du ikke fnner på ande kullgriller, slik som innebygd grillklype og ekstra godt bærehåndtak.

Ta med deg denne bærbare grillen på tur eller sett den på hagebordet. Her får man en lekkerbisken med varmebeskyttende såle, avkjølte håndtak og en lett stålkonstruksjon sammen i én portabel grill.

Bærbar kulegrill i sort og utfordreren til Lakeside-grillen fra Nordic Season. Leveres med låseklips til lokket og praktisk bærehåndtak, altså klar til piknik rett ut av esken.

Stilig bordgrill fra Eva Solo

  • Lekkert design
  • Ildfast porselen og rustfritt stål
  • Diameter 30 cm

Bordgrill og marerittet for alle engangsgriller der ute - denne bærbare grillen i oransje drakt sørger for skikkelige grillmåltider i det fri.

Bærbar kulegrill i turkis som står i stil til den fargeglade kokken. Utfordrer til Lakeside-grillen fra Nordic Season og perfekt for en tur i parken.

Sort versjon av Cube-grillene fra Everdure. Perfekt som bordgrill på lyse sommerkvelder og som bærbar grill til parken. Varmebeskyttende såle tar vare på underlaget.

Bordgrill som også er så bærbar at den bør bli med på utfklukter. Grill skikkelige måltider hvor som helst, denne grillen er kompromissløs til tross for størrelsen.

Turgrill - fristende å ta med seg

Å ta med grillen på tur er populært. Til stranda, innsjøen eller på piknik, ganske mange utendørsopplevelser kan berikes ved å kombinere turen med grilling. 

Det er flere produsenter av bærbare griller, og innen dette segmentet finnes særlig bøttegriller og koffertgriller som laget for å bære med seg til nærmeste park eller strandsone.

Hva vi synes er spesielt hyggelig med bærbare griller, er det faktum at venner og familie ikke trenger å komme til grillen - grillen kan komme til dem! Dermed kan man kose seg og ha det sosialt, uten å måtte planlegge grillingen noe særlig.

Det er nærliggende å tenke på engangsgrillen som den originale bærbare grillen, og det er tydelig å produsentene av bærbare griller har basert mye av sin design på egenskapene til nettopp engangsgrillen. Men der hvor bruk-og kastgrillen kommer til kort, er den bærbare kullgrillen langt bedre på alle fronter. Bedre for miljøet, for grillresultatet og over tid lommeboken.

Griller ment å ta med seg er et stadig voksende marked, og det kommer jevnlig ut ulike modeller på markedet. Mest populært er kanskje billige bøttegriller fra ulike jernvareforretninger, da de er lette å bruke og å ta med. Vær obs på at bøttegriller i natur av å være enkle og rimelige løsninger er å sammenligne med engangsrillen - det skal ikke mye til før varmen kveles om du legger mye mat på grillristen samtidig.

Bærbare griller og gode priser - perfekt som alternativgrill

Andre alternativer er minigriller, slik som Biltema sin billige bærbare grill, som robust men også har det med å bli svært varm.
Ellers hadde Landmann i sin nå utgåtte Piccolino et godt alternativ, som var en krympet kulegrill. Denne hadde de fleste egenskapene vi ettertrakter i en bærbar grill - dvs et godt bærehåndtak, stødige ben  stå på og en design som sikrer at det er lett å få en god grillopplevelse. Når en snakker om små griller kommer man heller ikke utenom Go-Anywhere, den aller mest bærbare av Weber sine kullgriller.

Som alltid, når du griller ute og gjerne i parken, vis folkeskikk og vær oppmerksom både på røyk og å ha slokkingsmidler tilgjengelig. Førstnevnte løses greit ved å passe på at kullet du griller med har fått god og jevn antenning, og blitt klart, før du griller og å benytte deg av grillmatter eller god aluminiumfolie for den maten som kan finne på å dryppe fett ned.