Illustration

Landmann har sitt opphav i Tyskland og disse kullgrillene leverer god, tysk kvalitet. Pris, robusthet og grillresultater er fokuset bak enhver Landmann-grill.

Illustration

Nordic Season er en norsk merkevare og produsenten bak en rekke kullgriller her på det norske markedet. Disse grillene er kjent for sin gode kvalitet, funksjonalitet og for å leve opp til kravene nordiske forbrukere har til en skikkelig kullgrill.

Illustration

Skikkelig kullgriller i mangfoldige varianter. Disse grillene gjør jobben, og tærer samtidig ikke for mye på grillbudsjettet.

Illustration

vidaXL er en internasjonal nettbutikk med produkter innen hageutstyr, griller og redskaper. Grillene selges inkludert gratis frakt og retur og alle prisene inkluderer mva, selv om butikken er utenlandsk.

Illustration

Uansett behov har Jamie Oliver, TV-kokk og superkjendis, kommet opp men en ypperlig grill som garantert vil levere varene. Kullgriller av høy kvalitet og smakfullt design.

Illustration

Smarte, solide og minimalistiske griller sm er klare på bare ti minutter. Kullgrillene fra Everdure er enkle å rengjøre og herlige å beherske!

Illustration

Esschert Design utvikler griller og utstyr til hage og utendørs. Disse kullgrillene er skapt med tanke på å få mye ut av lite, til hus, hage og hytte.

Illustration

Cadac er kullgrillene du kan regne med som følgesvenn i livet: på verandaen, i hagen, på tur og på stranda. Dette merket oppfant da også uttrykket "braaiing"; grilling som en opplevelse!

Illustration

Trebs' sine griller er ment å øke komforten i hjemmet. Stilig og nytenkende design og lang levetid gir disse kullgrillene definitivt en plass på vår liste.

Illustration

Amerikanske støpejernsgriller på sitt beste. Lodge har holdt på siden 1896 og satt standarden i markedet for griller og grillutstyr i støpejern.

Illustration

Point-grillene er rimelige griller som gjør jobben. Her får man mye for pengene, og tar man vare på utstyret kan man se frem til mange sesonger med samme grill!

Illustration

Årets kullgriller fra Ikea! Disse grillene, fra merket vi alle kjenner, gjør hagen fullendt og pryder så vel som griller!