Grillmerker

Bak de beste kullgrillene på markedet i Norge står merkevarer som i en årrekke har bidratt til utvikling og nytenkning om kullgriller og grilling. Her finner du dem.

Illustration

Landmann har sitt opphav i Tyskland og disse kullgrillene leverer god, tysk kvalitet. Pris, robusthet og grillresultater er fokuset bak enhver Landmann-grill.

Illustration

Nordic Season er en norsk merkevare og produsenten bak en rekke kullgriller her på det norske markedet. Disse grillene er kjent for sin gode kvalitet, funksjonalitet og for å leve opp til kravene nordiske forbrukere har til en skikkelig kullgrill.

Illustration

Weber sine kullgriller er kjent for sin ypperlige kvalitet og store popularitet. Dette grillikonet vil enhver grillsjef garantert sette pris på.

Illustration

Skikkelig kullgriller i mangfoldige varianter. Disse grillene gjør jobben, og tærer samtidig ikke for mye på grillbudsjettet.

Illustration

Kamado-grillene fra merket Big Green Egg er kjent verden over. Disse kullgrillene er digre, tunge, og veldig gode på tilberede store mengder herlig grillmat

Illustration

vidaXL er en internasjonal nettbutikk med produkter innen hageutstyr, griller og redskaper. Grillene selges inkludert gratis frakt og retur og alle prisene inkluderer mva, selv om butikken er utenlandsk.

Illustration

Uansett behov har Jamie Oliver, TV-kokk og superkjendis, kommet opp men en ypperlig grill som garantert vil levere varene. Kullgriller av høy kvalitet og smakfullt design.

Illustration

Disse kullgrillene fra Everdure må du vite om! Smarte og minimalistiske griller som er klare på få minutter. Meget påkostede og herlige å grille med!

Illustration

Esschert Design utvikler griller og utstyr til hage og utendørs. Disse kullgrillene er skapt med tanke på å få mye ut av lite, til hus, hage og hytte.

Illustration

Kjøp en LotusGrill kjent som bordgrillen over alle bordgriller! Røykfri og med rask oppstart og varmeisolering - her finner du vår gjennomgang

Illustration

Nydelige designobjekter og kvalitetsutstyr fra Eva Solo. Disse grillene med tilhørende utstyr tar seg godt ut i ethvert hjem.

Illustration

Cadac er kullgrillene du kan regne med som følgesvenn i livet: på verandaen, i hagen, på tur og på stranda. Dette merket oppfant da også uttrykket "braaiing"; grilling som en opplevelse!

Illustration

Trebs' sine griller er ment å øke komforten i hjemmet. Stilig og nytenkende design og lang levetid gir disse kullgrillene definitivt en plass på vår liste.

Illustration

Kullgriller fra Dangrill - merket for kullgriller som måler seg på pris og funksjonalitet.

Illustration

Amerikanske støpejernsgriller på sitt beste. Lodge har holdt på siden 1896 og satt standarden i markedet for griller og grillutstyr i støpejern.

Illustration

Well Done står bak bordgrillen med samme navn. Dette er en lekker borgrill ment for å grille foran gjestene dine rundt bordet.

Illustration

Kullgrillene fra svenske Sunwind er skapt med nordisk kultur og klima i tankene. Her er fokuset design rundt åpne flammer, samt robuste griller med lang levetid.

Illustration

Point-grillene er rimelige griller som gjør jobben. Her får man mye for pengene, og tar man vare på utstyret kan man se frem til mange sesonger med samme grill!

Illustration

Kullgrillene fra amerikanske Primo er bygget for å vare livet ut. Kjent for sine keramiske griller og med amerikansk bbq i fokus, er dette kullgriller som absolut fortjener en vurdering.

Illustration

Invite er et merke som setter pris og verdi for pengene i fokus. Her har man anleding til å gjøre et kupp!