Mini-griller som er lette å ha med å gjøre

Mini-griller tar både ekstra lite plass og ser samtidig godt ut. Veldig hendige å ha for grillentusiaster som vil ha det beste fra grillverdenen i en liten pakke.  Her må man belage seg på å ikke kunne få grillet mat av særlig størrelse, men det er heller ikke formålet med minigrillen. Lette å ta med seg, kjappe å vaske og mye for pengene, disse grillene er det lett å like.

Bærbar kulegrill i sort og utfordreren til Lakeside-grillen fra Nordic Season. Leveres med låseklips til lokket og praktisk bærehåndtak, altså klar til piknik rett ut av esken.

Bærbar kulegrill i turkis som står i stil til den fargeglade kokken. Utfordrer til Lakeside-grillen fra Nordic Season og perfekt for en tur i parken.

Lette og nette mini-kullgriller

En mini grill, beregnet for enkelt bruk som er lett å ta med seg. Den er kjapp å vaske og gir mye for pengene, det er ganske lett å like disse, og en engangsgrill kan ikke måle seg med dem i det hele tatt.

Her kan man få det beste av grillverden i en liten pakke, som passer deg med lite plass eller behov for å kunne ta med deg grillen.
Produsenter som Barbeco har et utvalg av små og portable griller, hvis formål er å kunne ta med seg gleden. En får kanskje ikke stekt opp en hel gris, men det er heller ikke formålet.

En enkel grill å ha med å gjøre

Disse kullgrillene er kompakte og hendige, og kan vel gjerne kalles for turgriller akkurat som bærbare griller og bordgriller. Små kullgriller gir mye igjen for kjøpet, og er kanskje særlig egnet for en tur til nærmeste park, eller som vi var inne på: Utnytte plassen dersom du bor trangt. Det finnes også flere som benytter disse små grillene på båten eller teltplassen, du trenger ikke å lempe på kravet til grillen bare fordi du er på tur med andre ord. Siden flere av dem er godt isolert er det ikke fare ved å plassere dem i nærheten av båtdekket eller på en plen, sørg bare for å sjekke dette ut før du planlegger turen.

Er du usikker på hvilken å gå for kan for eksempel en mini kullgrill fra Weber være et godt alternativ. Deres Go-Anywhere Kullgrill er både lett å ta med, og gir gode resultater. 

Det er et stort utvalg av mini griller der ute, så igjen er det lurt å tenke å gå for et merke med godt rykte, slik kan du minimere risikoen for grillfiasko. En annen god mini kullgrill kommer også fra Weber, deres 10020 Smokey Joe 14-Inch, som er en liten kulegrill. Denne viser at en mini kullgrill kan være akkurat det: En krympet utgave av de større.