Bordgrill

Bordgrillen er kommet for å bli! Perfekt til grilling av sommermaten rett foran gjestene på grillfesten. Isolerende varmeskjold beskytter bordoverflaten, og her kan hver og en en få grille sin egen mat. Ypperlig er den også for raskere grillmåltider, da bordgrillen gjerne kommer med hurtigopptenningsfunksjon, som gjør den klar til grilling på helt ned til bare tre minutter!

Bordgrill som skapt for sosiale anledninger

 • Doble vegger som holder utsiden avkjølt
 • Klar på bare tre minutter
 • Nesten helt røykfri

Kategori: LotusGrill

Ta med deg denne bærbare grillen på tur eller sett den på hagebordet. Her får man en lekkerbisken med varmebeskyttende såle, avkjølte håndtak og en lett stålkonstruksjon sammen i én portabel grill.

Røykfri bordgrill

 • Klar til dyst på tre minutter
 • Varmeisolert
 • Settes rett på bordet

Stilig bordgrill fra Eva Solo

 • Lekkert design
 • Ildfast porselen og rustfritt stål
 • Diameter 30 cm

vidaXL Kamado BBQ grill og røykemaskin

 • Keramisk grill
 • Høyde 44 cm (passer som bordgrill)
 • Diameter grillrist 27 cm

Bordgrill og marerittet for alle engangsgriller der ute - denne bærbare grillen i oransje drakt sørger for skikkelige grillmåltider i det fri.

Sort versjon av Cube-grillene fra Everdure. Perfekt som bordgrill på lyse sommerkvelder og som bærbar grill til parken. Varmebeskyttende såle tar vare på underlaget.

Bordgrill som også er så bærbar at den bør bli med på utfklukter. Grill skikkelige måltider hvor som helst, denne grillen er kompromissløs til tross for størrelsen.

Bordgrillen passer inn over alt

Lett og nett, sett den rett på bordet og selv en trang balkong kan ha en fin hyggestund.

Dersom det er snakk om å grille rett på bordet er det lett å forestille seg at man er begrenset til å benytte en form for elektrisk grill, men slik er det nå en gang ikke. Med isolerende varmeskjold som beskytter bordflaten finnes det en rekke gode, små, griller som benytter grillkull som varmekilde. Så ja, du kan få en kullgrill som er egnet til å grille med «på bordet». Sett dem rett på bordplaten, la gjestene grille selv, og ha festens midtpunkt klart.

For det er kanskje særlig sosiale sammenkomster som er det rette tidspunktet å trekke frem en bordgrill. For personer med liten balkong i en stilig sentrumsleilighet kan dette også være et godt alternativ til en større grill.

Skapt for å stå mitt på bordet

Bordgrillen er preget av at produsentene har gjort seg flid og tenkt på hvilke utfordringer man kan oppleve når en plasserer en kullgrill mitt på bordet. Disse grillene kommer nemlig med lure løsninger, og ettersom de er bærbare kan de også gjerne tas med i parken, eller til nød små turer utendørs.

Minigriller, bærbare griller og bordgriller er ofte brukt om hverandre, og peker enkelt og greit på små griller beregnet for anvendelighet og mobilitet. Bordgrillen skiller seg ut ved at den er beregent på å ha mennesker nært opp til seg. Her har produsentene kommet opp med løsninger som varmeskold for bordplaten grillen står på, røykfri teknologi, gnistbeskyttelse og temperaturkontroll  - som gjør bordgrillen perfekt til å samles rundt og nyte et godt måltid.

Bordgrillens egenskaper

 1. Varmeisolering - fordi vil jo helst unngå å sette fyr på bordet. Borgrillen holder varmen inne og minimerer oppvarming av omgivelsene, et krav man ikke kommer utenom.
 2. Røykfrihet. Røykproblematikken er noe flere modeller på markedet har forsøkt å løse, og her finnes det flere gode varianter. 

Særlig LotusGrill sitt innskudd i sjangeren er velegnet til å plassere på bordet, da den er mer eller mindre røykfri og fort blir klar. Med en bordgrill fra Lotus eller liknende fra andre produsenter får du en kombinasjon som tar lite plass, en grill som fort blir klar, og med minimering av røyk sjenerer du hverken naboer eller gjester. Dette gjør bordgrillen til et topp valg for deg som bor med balkong og må tenke noe mer på omgivelsene og naboer.