Camping-griller gjør campinglivet bare enda bedre

Camping-grillen er ikke bare avgjørende for campingturen, den sørger også for skikkelig grillmat til tross for sin beskjedne størrelse og funksjonelle design. Enhver campingentusiast vet sette pris på disse grillenes nytenkende løsninger og kompakt design. En campinggrill er bærbare griller som kjennetegnes på den mer kompakte størrelsen, muligheten til å bære den med seg for kunne installere den der det måtte passe, og hendige løsninger slik som sammenleggbarhet og festeanrodninger for lokket. Ut på tur alltid grill!

Den lille søte Kamado Sumi

  • Grillrist med bredde på 37 cm
  • I svart glasert keramikk
  • Veldig enkel å ta med seg

Bærbar kulegrill i sort og utfordreren til Lakeside-grillen fra Nordic Season. Leveres med låseklips til lokket og praktisk bærehåndtak, altså klar til piknik rett ut av esken.

Bærbar kulegrill i turkis som står i stil til den fargeglade kokken. Utfordrer til Lakeside-grillen fra Nordic Season og perfekt for en tur i parken.

Kullgrillen for enhver type camping

  • Innovativt design for å gjøre grillingen så enkel som mulig
  • Sammenleggbar og rask å sette opp

Campinggriller

Ut på tur – aldri sur heter det, dette kan kanskje ses på som en sannhet med modifikasjoner: Men, uansett hva: Å kunne servere god mat på turen, det er aldri feil. Her kommer campinggrillen inn.

På campingturer er det alltid passende å ha med seg en grill, og det er en rekke gode kullgriller på markedet som er beregnet for å kunne tas med. Være seg til campingferie på en campingplassen, eller for den mer spenstige: fjellturen med telt.

La grillen bli hvor enn du camper

Bærbare griller, campinggriller, eller minigriller er terminologi som brukes mer eller mindre om hverandre, det som er viktig for deg som konsument er at grillverdenens produsenter har sett et stort og voksende marked i mindre grilltyper beregnet på å ta med seg på camping. Dette gjør at du kan få en helt kurant kullgrill å ta med på tur, dersom din vanlige grill hjemme er i største laget eller av andre grunner ikke egner seg å ta med. En kan også få mindre og stilige bålpanner å ta med, som passer perfekt til dagens luksus-camping og glamping-trend. Samt det finnes sammenleggbare griller, ja til og med det som kalles koffertgriller, å få kjøpt og disse hjelper virkelig deg som må prioritere plassen.

Så klart, om du har plassen og muligheten til det i campinglivet, er det lite som slår den klassiske kulegrillen
Eller om du vil ha en mer ren turgrill er kanskje Weber sin Go-Anywhere kullgrill et godt alternativ, med et smart design, som gir godt grillareal og gode resultater. Vi nevner denne spesifikt da den er designet, og solgt med tanken å kunne lett plassere i bagasjerom eller campingvogn og kommer med 10 års garanti.