Camping-griller gjør campinglivet bare enda bedre.

Camping-grillen er ikke bare avgjørende for campingturen, den sørger også for skikkelig grillmat til tross for sin beskjedne størrelse og funksjonelle design. Enhver campingentusiast vet sette pris på disse grillenes nytenkende løsninger og kompakt design. En campinggrill kjennetegnes på den mer kompakte størrelsen, muligheten til å bære den med seg for kunne installere den der det måtte passe, og hendige løsninger slik som sammenleggbarhet og festeanrodninger for lokket. Ut på tur alltid grill!

Bærbar kulegrill i turkis som står i stil til den fargeglade kokken. Utfordrer til Lakeside-grillen fra Nordic Season og perfekt for en tur i parken.

Bærbar kulegrill i sort og utfordreren til Lakeside-grillen fra Nordic Season. Leveres med låseklips til lokket og praktisk bærehåndtak, altså klar til piknik rett ut av esken.

Grønn og liten bærbar grill som ikke sier nei til festivalen i sommer om det så skulle regne. Hendige klyper holder lokket på plass og gjr det enkelt å ta den med seg.
Blå versjon av bærbargrillen for parken. Med sin 37 cm store grillrist (diameter) og låsbart lokk er dette grillen å gå for om man vil grille utenfor husets fire hagegjerder.

Mer portabel grill enn Lakeside-grillene fra Nordic Season skal man lete lenge etter. Denne lar deg nyte grillmaten i det fri, og perfekt for camping og på tur.

Tar du med deg denne lilleputten på stranda i sommer har du alt du trenger: en bærbar grill med bærebøyle som også lett kan legges sammen.

En av Norges garantert billigste kullgriller med 24 cm grillflate. Ypperlig for den blakke studenten som skal ha en piknikdate i parken!