Weber kullgrill

Weber sine kullgriller er kjent for sin ypperlige kvalitet og store popularitet. Weber-kulegrillen er blitt et symbol for kulegriller verden over, og for enhver kokk er denne merkevaren synonymt med gode grillresultater og høy hyggefaktor.

Kombinasjon av det beste fra to verdener: en kullgrill med gassytem for kjapp og enkel opptenning. Denne egner også seg spesielt til briketter, som holder lenger på varmen.

Storebroren til One-Touch 47, og det betyr at en skikkelig askeoppsamler medfølger. Dermed lever denne grillen enda mer opp til navnet: Grilling og rengjøring på et touch!

Denne helproffe kulegrillen ble Best i Test hos TV2 i 2016. Godt luftesystem, robusthet og praktisk lokkholder gjør denne til en sikker vinner og en god investering.

Kulegrill med garantiperiode, materialer i rustfritt stål og termometer. Prislappen for alt dette er veldig overkommelig, men den faktiske prisen å betale er mangel på proff askeoppsamler.

Storebroren til Compact 47, med samme begrensede garantiperiode på 10 år. Passer du på å ta vare på denne, kan du alstå se frem til et tiår med matlaging på samme grill!

Dette er en utfordrer på markedet for klassiske kulegriller av enklere sort. Mangel på termometer veies opp av den proffe askeoppsamleren og Weber sin begrensede garantiperiode på 10 år.