Weber kullgrill

Weber sine kullgriller er kjent for sin ypperlige kvalitet og store popularitet. Weber-kulegrillen er blitt et symbol for kulegriller verden over, og for enhver kokk er denne merkevaren synonymt med gode grillresultater og høy hyggefaktor.

Weber sin nye kamado-grill

  • Med One-Touch-rengjøring
  • Kompatibel med GBS-serien
  • En stor og god grill

Grillsesongens beste nyhet

  • Den perfekte gaven?
  • For både griller og utstyr
  • Valgfritt beløp

Denne helproffe kulegrillen ble Best i Test hos TV2 i 2016. Godt luftesystem, robusthet og praktisk lokkholder gjør denne til en sikker vinner og en god investering.

Storebroren til One-Touch 47, og det betyr at en skikkelig askeoppsamler medfølger. Dermed lever denne grillen enda mer opp til navnet: Grilling og rengjøring på et touch!

Kombinasjon av det beste fra to verdener: en kullgrill med gassytem for kjapp og enkel opptenning. Denne egner også seg spesielt til briketter, som holder lenger på varmen.

Storebroren til Compact 47, med samme begrensede garantiperiode på 10 år. Passer du på å ta vare på denne, kan du alstå se frem til et tiår med matlaging på samme grill!

Weber - griller av ypperlig kvalitet

Den originale Weber kulegrillen ble funnet opp i 1951 i USA og er fortsatt en av de mest suksessfulle grilldesignene til dags dato. Varianter av denne kommer fremdeles ofte ut på topp av tester av kulegriller, og er et ikon for kulegriller verden over. De var slik tidlig ute på markedet og har bygget seg opp et godt navn siden den tid. For de fleste kokker er merkevaren alene nok til å bringe frem et smil, og Weber-merket er så godt som synonymt med grilling, glede, kvalitet, og aller viktigst: gode grillresultater.

Weber er kjent som et godt og solid merke, med en god kundebehandling og forkjærlighet for detaljene. Det som ofte trekkes frem ved Weber er deres byggekvalitet, som gjør grillene deres til en investering for flere år fremover.

De har noe for enhver, om du skal ha en massiv grill dedikert til hagen, eller trenger en bærbar grill til å ta med til stranden Hos Weber kan du finne hva du er ute etter. Ta en titt på deres utvalg og moderne nye versjoner av den klassiske kulegrillen, gode alternativer til transportable griller til camping eller parkliv, eller de større grillene beregnet på å lage mat til mange på en gang.

Tenk også på at det finnes en rekke tilbehør til griller, ikke minst fra Weber, som gjør at du kan utvide bruksområder og tilpasse dem akkurat til dine behov.