Big Green Egg MiniMax

Har du noen gang vært bare bittelitt sulten og ikke ant hva du skal gjøre? Her har du løsningen! Mini grill av keramikk for småsultne samt veslevoksne.

Ikke alle produkter fra Big Green Egg (forkortet BGE) er gigantiske og tunge kolosser. Ikke at det er noe feil i det, men noen ganger vil en kanskje ta med sin BGE eller kanskje en ønsker noe litt mindre. Det er her MiniMax kommer inn.

BGE førte allerede en mini utgave, som for øvrig ikke må forveksles med en vanlig mini-grill, og denne har de med MiniMax forbedret. Den er marginalt høyere, og har langt større overflate til å grille på. Svært gode tilskudd til et produkt som alt var smart. Ikke alle ønsker en koloss å grille på, eller behøver dette, og Mini utgaven passet derfor godt inn for flere.

Kamadogrillen i forbedret størrelse

Som vi forstår har BGE rett og slett forbedret Big Green Egg Mini, og kommet med et produkt som passer både til å kunne ta med som campinggrill, eller til og med kan grilles med rett på eller ved bordet. La deg ikke lure av navnet, dette er et egg for de gode grillstunder, og gir deg en fullverdig grillopplevelse. Dette er ikke nedskalert på noen annen måte enn i størrelse, Big Green Egg MiniMax er rett og slett en komprimert pakke av alt som gjør BGE til et godt og anerkjent grillmerke.

En MiniMax er vel verdt å ta en titt på om du er på utkikk etter en kamado-grill og ikke tenker grille til mer enn 5-6 personer om gangen. Med sine 35 kg er den også å anse som en lettvekter blant keramiske griller.