Primo Oval XL – All in one (uten stativ)

Storslagen keramisk grill

  • Bake, grille og røyke hva enn du måtte ønske
  • Markedets størte grilloverflate og volum

En keramisk kullgrill større enn de fleste andre

XL-versjonen av keramikkgrillene i Oval-serien tilbyr mest av alt på alle punkter: ufattelig vekt, størst grillflate av dem alle og plass nok til å fø en liten hær.

Produsenten bak Primo-grillene skriver på sine nettsider at visjonen med produktserien var å få frem en serie med griller som var klare til bruk mer eller mindre rett ut av boksen, og å få frem en mer budsjettvennlig serie. Ideen her å få alt i en pakke.

XL All in one, her uten stativ, er et svært populært innslag i denne serien av produkter, og er et av de bedre valgene blant de ulike kamado-grillene på markedet.

Et multitalent av en grill

Som med alle keramiske griller, kan du benytte denne til mye, alt fra som smoker til å røke mat, eller til og med benytte den som en svært god pizza-ovn.

Ettersom det er keramikk så krever denne grillformen mindre kull for å varmes opp, og materialet holder seg varmt over lengre tid. - Problemet med en keramisk grill er ikke å varme den opp, det er å ha nok mat å grille.

Det er en investering, men en vel verdt en, å gå til anskaffelse av denne pakken som er mer eller mindre klar rett ut av boksen og gir deg en rekke muligheter både som grill, og ved å utnytte mulighetene i varmen til å utvide sortimentet i matlaging til også f.eks. pizza eller andre matretter som krever høy temperatur.