Big Green Egg XL

Big Green Egg Kullgrill XLarge

  • Utsøkt kvalitet - som koster
  • Stek store kjøttstykker, ja til og med pizza
  • 60 cm bred rist

Den største kamadogrillen fra Big Green Egg

Big Green Egg (forkortet BGE) er markedsledende innen kamado-griller. Dette er en av destørste modellene deres, og du kan virkelig grille stort med en Big Green Egg XL, med en rist på 60 cm. BGE averterer med å kunne tilberede to Kalkuner på 20lbs, det er ca. 9 kg, hver.

En flott side ved keramiske griller er at de kan holde godt på varmen, og bli svært varme, samtidig som de også klarer å holde ved like de lavere temperaturer – noe som gjør dem egnet til å røke maten (se vår oversikt over smokerer)

Høy kvalitet som koster ekstra

Big Green Egg XL er topp kvalitet. Keramikken, konstruksjonen, og selve designet er som for alle BGE sine kamado-griller gjennomtenkt og dette resulterer i gode grillresultater. Merk at med en så god byggekvalitet og gode materialer så blir en Big Green Egg XL svært tung, heldigvis strekker kvaliteten seg også til stativet, som absolutt kan tåle all vekten og vil vare i en evighet.

Big Green Egg XL er BGE sin store og kraftige kamado, og som for alle deres griller er det svært enkelt å anbefale en. Hva enn du kan tenke deg å tilberede, det klarer en Big Green Egg å få til, fleksibiliteten er rett og slett topp, men tenk gjennom om du behøver en såpass massiv grill: BGE har mange gode alternativer.