LotusGrill

Bordgrillen LotusGrill har alt du kan drømme om når du vil sette en kullgrill på bordet. Den er laget av resirkulert materiale og er en ener på området for sosial kullgrilling. Samle gjengen til et grillmåltid rundt bordet - LotusGrill vil garantert levere varene!

Bordgrill som skapt for sosiale anledninger

  • Doble vegger som holder utsiden avkjølt
  • Klar på bare tre minutter
  • Nesten helt røykfri

Kategori: LotusGrill

Røykfri bordgrill

  • Klar til dyst på tre minutter
  • Varmeisolert
  • Settes rett på bordet

Skap enda bedre resultater med LotusGrill

  • Gjør din LotusGrill om til en grillovn
  • Bake, holde varm, riste og lage varme retter
  • Med termometer

Perfekt for grilling på bordet

Har du noen gang tenkt på hva du ikke liker med kullgrilling? Kanskje at røyken kan sette seg i klærne, gnistene som fyker, eller at det er lett å brenne seg? Det har produsenten bak bordgrillen LotusGrill gjort noe med. Disse grillene er ikke bare lette, nette og fine og se på, de kan settes rett på bordet og samle gjestene rundt seg for et sosialt grillmåltid - hvor hver enkelt gjest kan grille maten sin selv.

Isolert og røykfri

Når du inviterer gjestene eller familien til å sitte mindre enn en meter fra en kullgrillen, skal det noen finesser til for at alt skal gå som smurt. Og det er nettop her LotusGrill'en virkelig briljerer. Den er varmeisolert slik at verken bordplaten den står på, eller fingrene som måtte komme borti yttersiden av grillen, brenner seg. Og det er bare starten!

Grillen har løst utfordringen meg røyk og os som både irriterer gjestene, er usunn å innhalere, setter seg i klærne og kan forbanne selv den beste nabo i etasjen over. For å holde røykutviklingen til et minimum, har LotusGrill'en en løsning som sørger for at saftene fra maten ikke drypper ned på grillkullet. I tillegg har den et innebygd ventilasjonssystem, som lar deg kontrollere varmen på toppen og sørger for at bordgrillingen kan starte på lynkjappe tre minutter.

Det beste av to verdener

Det er ikke alltid slik at man bare kan fyre opp den klassiske Weber-grillen, slenge på grillmaten og vips ha et helt grillmåltid klar for en hver anledning. Selv om man skulle ønske det. Bordgrillene fra LotusGrill har løst denne floken, og det på beste vis. For alle oss som bor i en byleilighet med en liten veranda, ikke har plass eller tid til å fyre opp en stor kullgrill eller som bare ønsker å samle venner og kjære til en koselig grillfest, er i våre øyne LotusGrill svaret. God grilling!

Ekspertens mening om Lotus Grill

Våre kullgrilleksperter har sett ekstra nøye på LotusGrill sin løsning, fordi den er en grill ganske mange kanskje vil ty til i perioden med korona. Siden grillen er som skapt for et grillmåltid på verandaen når man ikke kan forlate leiligheten, har vi her gjennomgått noen ekstra detaljer ved bordgrillen fra LotusGrill.

Innovasjon i grillverdenen

Røykfri og med batteri drevet vifte, og grillen kan brukes rett på bordtoppen. Dette er en slager for den som tenker plass og anvendelighet.

Lotus Grill er kullgrillen som er både rask og smart, og med den nevnte viften er det lett å kontrollere resultatet. Et resultat som både er bra, og raskt å oppnå.

Lur konstruksjon

Konstruksjonen av LotusGrill'en er også svært lur, den består ganske enkelt av to boller, vis lagvise konstruksjon gjør at sidene og bunnen ikke blir varme. Sammen med det faktum at grillen er røykfri, gjør LotusGrill til et godt valg for deg som vil ha en sosial grillkveld, med grillen rett på bordet. Enten det er av kos, eller praktiske hensyn.

Gnist- og brennsikker

Ikke er den avskrekkende stor og tung heller, så denne er perfekt for deg som ønsker å ta med grillen. Ettersom kullet er i en lukket beholder i midten av grillen så er det ingen fare for gnister, dette gjør denne grillen til trygg for båtturen og balkongen.

Medaljens lille bakside

Lotus Grill er en gjennomtenkt pakke, enkel og trygg i bruk, og med praktiske løsninger. Det minst praktiske må være at kullet må antennes med en egen brennpasta som kjøpes i tillegg.